Vinn Gratis inträde till konventet såhär

Ni som följer Pampcons Facebook-sida har kanske sett att den sista tävlingen före själva konventet har startat för några dagar sedan? För er som missat det och er som inte kommit er för att delta än kommer här lite information!

Tv-1.jpg

Pampcon firar det nya spelårets ankomst med att lotta ut 2 gratisbiljetter till konventet för dig och en vän! Allt du behöver göra är att gilla Pampcons FB-sida och dela bilden för tävlingen på din wall, så deltar du i utlottningen av 2 helgpass (Sammanlagt värde 40 €). Dragningen sker 26.1 och vinnaren meddelas via Facebook. Lycka till!
(På den här länken kommer du direkt till bilden som ska delas!)

Vidare vill jag också tipsa om att Pampcon nu också finns som FB-event! Kom ihåg att klicka in dig som närvarande, för det hjälper oss att få ett hum om hur mycket folk som är påväg :)
Och för att ytterligare utnyttja sociala medier kan jag meddela att det talats om Pampcon i radio - vill man lyssna på den korta snutten så finns den ungefär runt 1.10.30 på den här länken till arenan.

Vi håller er uppdaterade! Det är spännande tider vi lever i för stunden, och listan med program börjar bli riktigt smarrig också för oss PampArr :) Vi ses snart!
//Linn, marknadsföringswannabe

Kommentera | Postat lördag 11 januari 2014 kl. 18:00 av Linn Wilhelmsson

Kommentera