Lyhyesti suomeksi

Mikä on PeliKonventio?
Konventio on tapahtuma, jossa ihmiset kokoontuvat yhteisen harrastuksen merkeissä. Pelikonventio on siis konventio jonka aiheena ovat pelit. Pelikonventiossa nähdään pelejä laidasta laitaan: lautapelejä, korttipelejä, roolipelejä, figuripelejä ja tietokonepelejä. Lisäksi ei ole epätavallista, että konventioissa on kaikenlaista muuta mukavaa ohjelmaa. Myös eri pelikaupat voivat tulla paikan päälle myymään tuotteitaan.

Mikä on siis PampCon?
PampCon on Pohjanmaan oma pelikonventio (Pampas on ruotsinkielinen kutsumanimi Pohjanmaalle) joka järjestetään 7-9 helmikuuta 2014. Tämä on aikojen ensimmäinen PampCon ja tapahtuman järjestäjänä toimii Finlands Svenska Rollspelsförening Eloria r.f. joka on suomenruotsalainen roolipeliseura.

Kuten muissa pelikonventioissa PampCon luo tilaisuuden tutustua kaikenlaisiin peleihin. Konventio on tarkoitettu kaikentasoisille ja kaikenikäisille, peleistä kiinnostuneille! Ohjelmaa löytyy monipuolisesti sekä aloittelijoille että tottuneille pelaajille. Esimerkkejä ohjelmistosta ovat elokuvat, teatteri, erilaiset työpajat sekä luennot. Konvention virallinen kieli on ruotsi, mutta osallistua saa suomeksi, englanniksi tai vaikka elekielellä – kieli ei ole este (pelaaminenhan on kaikenkielinen harrastus)! Lisätietoa konventiosta saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen general.pampcon@live.com