Allmänt

Datum: 7-9.2 2014
Tid: Dörrarna öppnas kl. 18 på fredag och stängs kl. 18 på söndag.
Plats: Sursik skola, Bennäs
Tema: Hjälte vs Skurk

Allmänna regler

Under konventet har vi vissa regler för att kunna trygga att alla har det trevligt. När ni anmäler er till konventet godkänner ni även dessa regler och lovar att ni kommer följa dem. Bryter någon mot dessa regler eller beter sig störande så förbehåller vi oss rätten att avlägsna personen från området.

Vi förbehåller oss också rätten att publicera fotografier på hemsidan och i marknadsföringssyfte av konventet, men hör gärna av dig ifall du anser att något foto är olämpligt.

Övriga regler under konventet

  • Konventet är helt drog- och alkoholfritt.
  • Rökning och eldning är förbjudet i hela lokalen och omkring den.
  • Dörrarna till konventet stängs kl. 24:00 och öppnas igen kl. 07:00 för en ny dag. Deltagare med dagspass ombeds lämna området före kl. 24:00 eller besöka receptionen för att uppdatera sig till helgpass. Detta kostar deltagaren ytterligare 15 €.
  • Kontakta receptionen om du vill sätta upp något på väggarna.
  • Håll rent och snyggt omkring dig. Släng skräp på rätt ställen.
  • Om brandalarmet går igång måste du genast lämna byggnaden, även om du är två rundor ifrån att vinna.

Garderob

Det finns krokar utspridda över hela skolan där ni kan hänga av er kläder, väskor och dylikt. Vi tar dock inte ansvar för dessa om de skulle försvinna utan det är på eget ansvar ni använder dem.

Konventet kommer ha en garderob som är helt gratis att använda. Garderoben finns vid receptionen som alltid är bemannad, så det är bara att lämna in och hämta dina saker när som helst. Har du sovsaker med dig så kan du med fördel lämna in dem i garderoben så slipper du bära på dem hela dagen.

Pengar

Under konventet betalar man endast med kontanter. Vi tar inte emot kort och närmaste bankautomat ligger 5 km bort, så det lönar sig att ta med sig så mycket kontanter som du tror dig behöva.