Ha försäljning på PampCon

Har du ett eget företag, en butik eller gör du hemma något som du vill sälja på Pampcon? Det får gärna ha något med spel att göra, men vi är också öppna för förslag angående andra produkter, ifall du känner att just dina produkter skulle passa att säljas under vårt evangemang. Produkter som kanske inte har med temat spel att göra men som vi gärna ser på vårt evangemang är till exempel konstnärliga teckningar, hantverk och kläder. Ifall du undrar om just dina produkter passar på Pampcon så tveka inte att höra av dig.

Vi hyr ut hela rum för större företag som har mera produkter till försäljning, men också enstaka bord för försäljare med mindre produktutbud. Alla rum låses inför natten, så produkterna behöver inte flyttas under själva tillställningen.

Rum: Rummen är 40-50 kvadratmeter stora och hyran för dem är 200 €/st
Bord: Borden är ca 1,3 kvadratmeter stora och kostar 30 €/st

Eftersom vi kommer att befinna oss i en skola så önskar vi att försäljarna inte använder sig av väggarna för att hänga upp sina produkter. Ifall en vägg behövs för varorna så ta gärna med en egen portabel fondvägg. Dock så får försäljarna använda sig fritt av golvutrymmet runt sitt eget bord så långt det inte inkräktar på din bordsgrannes utrymmen.

OBS! Som försäljare har man ingen rätt att delta på någon av konventets programpunkter även om man får ströva fritt på området. Ifall man är intresserad av att delta så kan man när som helst (före eller under konventet) köpa sig ett armband som berättigar en att delta på alla programpunkter under evangemanget.

För förfrågningar och bokningar, kontakta Annette på e-mailadressen: arrangemang.pampcon@live.com.